Shop op merk

Eten en drinken producten zelf ontwerpen

Bij Lief vind je toffe gepersonaliseerde producten voor jouw kindje. Denk aan kinderservies, bestek, een coole Mepal drinkbeker of een schattig slabbetje. En het beste is dat je alles helemaal kunt bewerken! Kies uit verschillende kleuren, lettertype en lieve illustraties om jouw ontwerp helemaal uniek te maken.

Kinderkommetje personaliseren

Op deze pagina vind je onze schattige kinderkommetjes uit onze kinderserviescollectie, die je zelf kan personaliseren met de naam van jouw kleintje. Het is perfect voor pap, de allereerste hapjes, of zelfs als een fruitbakje. Een kinderkom met naam is niet alleen super lief, maar ook ontzettend handig. Ieder kindje heeft zijn eigen kommetje nodig om te leren eten, en wat is er nu leuker dan een kommetje met hun eigen naam erop? Met een diameter van 12 cm is dit kommetje ideaal van formaat, en het wordt het best met de hand gewassen. Een geweldig cadeau voor jouw kleintje!

Kinderbestek met eigen ontwerp

Zo leuk ons gepersonaliseerde kinderbestek! Dit bestek kan je zelf personaliseren, leuk voor je eigen kindje maar ook zeker om cadeau te doen. Kies uit een van onze vele ontwerpen of ga zelf aan de slag in onze opmaaktool. Met dit persoonlijke kinderbestek wordt het avontuur van leren eten een stuk leuker. Het bestek is gemaakt van duurzaam kunstof.

Kinderbordje zelf ontwerpen

Bekijk de vele kinderbordjes met eigen ontwerp, van schattig tot stoer, de keuze is aan jou. Kies je favoriete ontwerp, pas de naam en/of de afbeelding aan en bestel.Onze gepersonaliseerde kinderbordjes met naam zijn voorzien van een handige opstaande rand en worden gemaakt van duurzaam kunststof. Deze bordjes zijn super stevig en gaan lang mee. We raden aan om ze met de hand te wassen, zodat ze hun kwaliteit behouden.

Zelf kinderbeker ontwerpen

Onze kinderbekers zijn perfect voor het ontbijt of de lunch. Drinken uit je eigen beker met je naam erop betekent dat er nooit meer verwarring is over welke beker van wie is! Ze zijn ideaal om te verzamelen en passen perfect bij onze kinderbordjes, kinderbestek en kommetjes, waardoor je een complete set hebt. Onze kinderbekers zijn verkrijgbaar met verschillende ontwerpen en gemaakt van duurzaam kunststof. Ze zijn ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen! Voor het behoud van de kwaliteit raden we aan om de bekers met de hand te wassen.

Mepal Mio kinderbekers personaliseren

De Mepal Mio kinderbekers zijn ideaal voor alle kinderen die zelfstandig willen leren drinken. En het leuke is, is dat deze bekers bij Lief volledig zelf te personaliseren is! Kies uit onze collectie of ga voor een eigen ontwerp. Deze bekers zijn absoluut lekvrij, wat betekent dat ze perfect zijn voor gebruik in huis, tijdens autoritten, fietstochten of waar je ook maar wilt. Ze zijn eenvoudig uit elkaar te halen, stevig gebouwd en kunnen gemakkelijk in de vaatwasser worden schoongemaakt. Belangrijk om te weten: ze zijn niet geschikt voor de vriezer of magnetron.