Wat super leuk: er heeft iemand in je omgeving een kindje gekregen! Een liefdevol moment en een tijd waarin familie en vrienden samenkomen om het nieuwe leven te vieren. Je kan vast niet wachten om op bezoek te gaan en een uniek en betekenisvol cadeau voor deze bijzondere gelegenheid mee te nemen. En wat is er dan persoonlijker dan een cadeau met naam van het kindje? Een cadeau met naam is daarnaast ook dé trend van het moment! In dit blog vertellen we je er meer over.

Wat maakt een cadeau met naam zo bijzonder?

Het leuke aan een cadeau met naam is dat het niet alleen handig is, voor bijvoorbeeld de kinderopvang, maar ook een prachtig aandenken voor later. Het zijn geen producten die je snel weg doet maar zal bewaren als bijzondere herinnering.

Verschillende soorten baby cadeaus met naam

Wanneer je op zoek bent naar een cadeau met naam, dan zit je bij ons goed. We lichten een paar van onze favorieten uit:

Een gepersonaliseerde knuffel

Een Happy Horse knuffel met de naam van de baby erop is één van onze favorieten. De heerlijke zachte knuffels zijn al jaren geliefd bij elke baby en door de geborduurde naam zal je ‘m ook niet snel kwijtraken.

cadeau met naam happy horse knuffel

Baby speelgoed met naam

Speelgoed is altijd een goed cadeau én het kindje heeft er nog lang plezier van. Wij zijn fan van houten speelgoed met naam zoals een loopwagen, houten bakfietsje of poppenwagen. Voor een iets kleiner budget hebben we ook geweldige houten blokken- of een hip kinderkoffertje.

Babykleding met naam

Een rompertje, pyjama, rugzak of slab met naam is een superleuk én een nuttig cadeau. Je kunt ook een verzorgingsproduct cadeau geven zoals een badcape of gepersonaliseerd hydrofiel doek: daar kunnen nieuwe ouders nooit genoeg van hebben.

cadeau met naam romper

Baby cadeau met naam: het perfecte geschenk

Een cadeau met naam is een fantastische manier om de komst van een nieuwe baby te vieren. Het is niet alleen een praktisch en trendy cadeau voor nu, maar ook een waardevol aandenken voor later. Het cadeau is speciaal voor dat kindje gemaakt en dat maakt het een extra bijzonder geschenk. Voor ieders smaak en budget hebben we een uniek en persoonlijk cadeau. Zo kan jij iets kiezen wat niet alleen bij de baby maar ook bij de ouders past.