Shop op merk

Gepersonaliseerde schoolspullen bij Lief

Bij Lief maken we je zoektocht naar schoolspullen eenvoudiger met ons uitgebreide assortiment aan personaliseerbare schoolbenodigdheden. Je kunt de spullen geheel naar eigen smaak vormgeven. Wil je de naam van je kind op de artikelen? Geen probleem! Of misschien een beer op de schooltas van je dochter? Dat kan! Onze ruime keuze aan designs biedt voor elk kind iets leuks.

Schoolspullen voor iedereen

Bij ons kun je terecht voor heel veel verschillende schoolspullen met naam. Kies uit verschillende tassen, etuis en Mepal lunchproducten in heel veel verschillende kleuren en maten. De designs zijn zowel voor jongens als meisjes. Bij ons kun je ook terecht voor gepersonaliseerde Mepal broodtrommels. Kies bijvoorbeeld een broodtrommel die matcht met de door jouw kind gekozen rugzak. En voor een unieke touch in de klas, ontwerp een origineel vriendenboekje dat nergens anders te vinden is!

Gemakkelijk online schoolspullen bestellen

Enthousiast? Bestel gemakkelijk online in onze webshop. Kies je producten en begin met ontwerpen. Tip: betrek kleine kinderen bij het ontwerpproces voor extra plezier. Jouw bestelling wordt altijd binnen drie werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Wacht dus niet langer en bestel je gepersonaliseerde schoolspullen bij Lief voor een unieke start van het schooljaar!