Shop op merk

Zachte knuffels en houten speelgoed personaliseren

Welkom bij Lief, de webshop voor gepersonaliseerde kraamcadeaus, baby- en kindproducten. Op deze pagina vind je onze leuke knuffels, houten speelgoed en knutselkisten. We hebben een collectie die voleldig te personaliseren is in onze online opmaaktool. Zo kan jij een uniek product samenstellen.

Houten speelgoed personaliseren

Duurzaam, stijlvol en uniek! Onze verschillende houten speelgoed is bij Lief volledig te personaliseren. Kies uit een gaaf Little Dutch product of kies voor een set houten blokken. Onze mooie houten producten zijn in onze opmaaktool zelf te personaliseren en geeft het speelgoed echt een unieke uitstraling. Leuk als kraamcadeau, maar ook zeker voor je eigen kindje.

Gepersonaliseerde knuffels

Onze personaliseerbare knuffels zijn niet alleen schattig, maar ook super leuk als kraamcadeau. Van Happy Horse tot geboortebeer, elke knuffel kan je voorzien van naam of geboortedatum. Zo geef je jouw dierbaren een uniek tastbaar cadeau. Kies uit verschillende kleuren, uitvoeringen en lettertype in onze handige opmaaktool. Hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op!