De zomervakantie is voorbij gevlogen en het is weer tijd om terug naar school te gaan. Dit jaar gaat jouw kind helemaal in stijl met onze gepersonaliseerde back-to-school collectie. Gepersonaliseerde producten zorgen ervoor dat de spullen van je kind niet snel kwijtraken of verward worden met die van anderen en daarnaast staat het ook gewoon ontzettend cool. Of je kind nu voor het eerst naar de basisschool gaat of terugkeert naar een hogere klas, met onze favoriete back-to-school producten is je kind helemaal klaar voor een geweldig schooljaar. 

Favorieten gepersonaliseerde schoolproducten

Rugtassen met naam

Een goede rugtas is onmisbaar voor elke schooldag. Onze gepersonaliseerde rugtassen zijn niet alleen praktisch maar hebben ook ontzettend gave designs waardoor je kind in stijl naar school gaat. We bieden verschillende rugtassen in hippe kleuren en ontwerpen, waarbij je de naam of initialen van je kind erop kunt laten drukken. Zo weet je zeker dat de tas uniek is en niet verward kan worden met de tas van een klasgenoot. De uitgebreide collectie zorgt ervoor dat ieder kind een design kan uitkiezen die bij hem of haar past. 

Broodtrommels

Lunchtijd is een van de leukste momenten van de schooldag, en met onze gepersonaliseerde lunchtrommels van Mepal wordt het nog specialer. Een boterham en snacks eten uit je eigen lunchtrommel zorgt ervoor dat eten echt een feestje wordt. Onze broodtrommels zijn niet alleen stijlvol maar ook heel praktisch: ze zijn ruim genoeg voor al je kind’s favoriete lekkernijen en makkelijk schoon te maken in de vaatwasser. Extra leuk: elke lunchbox is helemaal naar wens aan te passen. Zet de naam van je kind in je favoriete lettertype op één van de vele hippe designs of maak een heel eigen ontwerp.

cadeau met naam romper

Drinkflessen en waterflessen

Onze gepersonaliseerde Mepal drinkflessen en waterflessen maken het makkelijk en leuk voor je kind om voldoende te drinken. Of je nu kiest voor een drinkfles voor de gymles of een stijlvolle waterfles voor in de klas, de naam van je kind en het hippe design erop zorgt ervoor dat iedereen weet van wie de fles is. De drinkflessen komen in verschillende maten, kleuren en designs – perfect voor elk kind.

Etuis

Maak de back-to-school set compleet met een bijpassende etui met naam. Superhandig voor zowel school als thuis. Onze gepersonaliseerde etuis met naam zorgen ervoor dat je kind altijd alles bij de hand heeft en dat het etui niet kwijtraakt. Verkrijgbaar in diverse ontwerpen en kleuren, zodat je kind altijd een etui kan kiezen dat bij hem of haar past. Ook zo fan van de teddy-trend? Ga dan voor een teddy etui met geborduurde naam.

Bekijk alle back-to-school producten