Wat een bijzonder moment: er is een kindje geboren! Met een gepersonaliseerd cadeau voor een baby laat je zien dat je aandacht en moeite hebt gestoken in het vinden van iets unieks en speciaals, wat zeker gewaardeerd zal worden door de ouders. In dit blog vertellen we waarom een gepersonaliseerd cadeau een perfecte keuze is en geven we je 10 tips voor een uniek cadeau.

10 x gepersonaliseerd baby cadeau

1. Een gepersonaliseerde knuffel

Kies een schattige knuffel uit en laat de naam van de baby erop borduren. Zo wordt het een uniek cadeau waar de baby jarenlang plezier van zal hebben.

2. Customized geboortesieraad

Denk aan een baby armbandje met de naam van het kindje erin gegraveerd. Het wordt een waardevol sieraad dat de ouders altijd zullen koesteren.

3. Gepersonaliseerde babykleding

Zo ontzettend schattig: babykleding met de naam van het kindje! Denk aan een rompertje, mutsje of pyjama. De naam maakt het cadeau meteen uniek.

cadeau met naam romper

4. Boek met handgeschreven brief

Een voorleesboek is altijd een fijn cadeau om te krijgen. Maak het cadeau helemaal af met een persoonlijke touch: schrijf een lieve, handgeschreven brief aan de baby op de eerste of laatste bladzijde.

5. Gepersonaliseerde deken

Nog zo’n lief én praktisch cadeau: een gepersonaliseerde deken of badcape met de naam van het kindje. Een heerlijk zacht cadeau om de baby in te wikkelen, met een persoonlijk tintje.

6. Fotocollage in een lijst

Verzamel een aantal speciale foto's van de baby en plaats ze in een collage of laat een foto op een groot formaat afdrukken.

7. Gepersonaliseerde rugzak

Praktisch én helemaal on-trend: een gepersonaliseerde teddy rugtas. Op deze zachte, knuffelbare rugtas wordt de naam van het kindje geborduurd. 

cadeau met naam romper

8. Houten speelgoed met naam

Ben je op zoek naar, naast een persoonlijk, ook een duurzaam en educatief cadeau? Dan is houten speelgoed altijd een goed idee! Daarnaast staat het mooie speelgoed ook nog eens heel leuk in de woonkamer of babykamer.

9. Babyvoetafdrukset

Een cadeau wat heel wat jaren geliefd is bij veel nieuwe ouders: een babyvoetafdrukset. Zo kan je die lieve, kleine voetjes vastleggen voor later.

10. Houten memorybox

Ook de laatste tip is zowel persoonlijk als duurzaam: een houten memorybox met eigen design! In deze mooie doos kunnen de ouders alle spulletjes rondom de zwangerschap en babytijd verzamelen. Wat een bijzonder aandenken voor later.