Gefeliciteerd! Er is een kindje in je omgeving geboren en dat is altijd een heel bijzonder moment. We zijn fan van gepersonaliseerde cadeaus, die naast functioneel ook extra persoonlijk en bijzonder zijn. Deze kraamcadeaus worden vaak nog heel lang bewaard en worden daardoor een speciaal aandenken voor later.

10 x gepersonaliseerd baby cadeau

1. Knuffels

De eerste tip is een klassieker onder de babycadeaus. Zacht, schattig en perfect om mee te knuffelen: een knuffeldier is altijd een goed idee. De kans is groot dat de baby meerdere knuffels cadeau krijgt dus wil je voor een unieke variant gaan? Kies dan voor een gepersonaliseerde knuffel met naam van het kindje!

cadeau met naam happy horse knuffel

2. Educatief speelgoed

Het is nooit te vroeg om te beginnen met leren en een kindje heeft nog lang plezier aan dit cadeau: educatief speelgoed, bijvoorbeeld in de vorm van houten blokken of een houten speelkoffertje.

3. Babyboek

Een mooi voorleesboek is altijd een leuk cadeau, maar ook speciale babyboekjes met contrasterende zwart-witpatronen zijn geliefd bij elke baby. Baby’s zien de eerste weken in zwart-wit en daardoor zijn boekjes met zwart-wit illustraties ideaal voor pasgeboren baby’s.

cadeau met naam romper

4. Kleding voor kleintjes

Een schattig rompertje, boxpakje of babymutsje met de naam van de baby erop is zo'n lief gebaar. Het is zowel praktisch (we weten allemaal hoeveel kleding een baby nodig heeft!) als attent. Plus, het levert ook een paar geweldige foto's op!

5. Fotoshoot cadeaubon

De laatste tip is wel een héle bijzondere: geef een newborn fotoshoot cadeau! De baby groeit zo snel en wat is er specialer dan het vastleggen van de kleine, eventueel samen met de ouders? Dit luxe cadeau is ook heel leuk om samen met meerdere dierbaren te geven.