De eerste knuffel van jouw kindje is niet alleen een speeltje, het biedt troost en zorgt voor urenlang knuffelplezier. De knuffels van Happy Horse zijn de zachtste vriendjes voor jouw kleintje én al jarenlang favoriet bij heel veel kindjes. En het allerleukste? De knuffels zijn te personaliseren met een eigen naam erop!

Happy Horse knuffel met naam voordelen

Een knuffel met naam is niet alleen ontzettend lief, maar ook nog eens heel praktisch. In de kinderopvang of op school kunnen spullen gemakkelijk worden verwisseld of verloren gaan. Een knuffel met de naam van het kind erop geborduurd maakt het veel makkelijker om de eigenaar terug te vinden en vermindert de kans dat de knuffel kwijt raakt. Ook onderscheidt de gepersonaliseerde knuffel zich van andere knuffels. Jouw kindje zal vast heel trots zijn op deze unieke knuffel!

Knuffels met naam als kraamcadeau

Daarnaast is een gepersonaliseerde knuffel een geweldig kraamcadeau dat altijd zal worden herinnerd. Het is niet alleen iets dat het kind kan gebruiken en knuffelen, maar het heeft ook een speciaal, persoonlijk element. Dus ga jij binnenkort op kraambezoek en ben je op zoek naar een persoonlijk en bijzonder kraamcadeau? Dan is een Happy Horse knuffel met geborduurde naam misschien wel iets voor jou! Naarmate kinderen ouder worden, kunnen deze knuffels een bijzondere herinnering worden aan hun kindertijd. De geborduurde naam maakt de knuffel extra speciaal.

cadeau met naam badcape

Happy Horse knuffel personaliseren

Hoe maak je de knuffel uniek en helemaal naar jouw smaak? Als eerste kies je het soort knuffel: het Richie konijn is favoriet maar ook het knuffeldoekje en de geboortebeer is ontzettend populair. Daarnaast heb je keuze uit verschillende kleuren knuffels en uit meerdere lettertypes: van sierlijk tot stoer, wat bij jouw kindje past. In plaats van de naam, kan je ook bijvoorbeeld de geboortedatum laten borduren. Wat een bijzondere herinnering voor later!