Je knippert met je ogen en het eerste jaar van jouw kindje is voorbij gevlogen. De allereerste verjaardag is misschien wel één van de meest bijzondere verjaardagen en verdient dan ook een extra bijzonder cadeau. Ben jij op zoek naar iets moois en iets unieks voor jouw eigen kindje of een kindje in jouw omgeving? Wij geven 10 cadeautips voor de mooiste gepersonaliseerde cadeaus.

Wat geef je cadeau aan een kind van 1 jaar: 10 tips

1. Little Dutch houten trein

Een geweldig cadeau én een eyecatcher voor in de kinderkamer: een houten trein met de naam en geboortedatum! Een houten trein is niet alleen leuk, maar ook educatief en duurzaam, waardoor het een geweldig cadeau is voor de eerste verjaardag van een kind.

2. Houten loopkar

Een houten loopkar is een fantastisch cadeau voor een kind van 1 jaar oud. Deze stevige en veilige loopkarren bieden ondersteuning terwijl kleintjes hun eerste stapjes zetten. Door de duwstang kan jouw kindje zich vasthouden terwijl ze de wereld om zich heen verkennen.

3. Kinderservies

Het eerste jaar was melk de hoofdvoeding maar nu mag jouw kindje met de pot mee eten en hoe leuk is het dan als hij of zij een eigen kinderserviesje heeft? Met een stoer of lief ontwerp én de naam wordt eten en drinken nog veel aantrekkelijker.

cadeau met naam romper

4. Regenboog met naam

Gegarandeerd uren speelplezier met deze houten regenboog waarmee je kan stapelen, bouwen en noem maar op. Door de naam van het kind toe te voegen, wordt het cadeau extra speciaal en een waardevolle herinnering.

5. Puzzels met grote stukken

Een puzzel is altijd een goed cadeau. Kies voor een eenvoudige puzzel met grote stukken en een kleurrijk design speciaal voor een kind van 1+ jaar. Een leuke en leerzame activiteit voor de allerkleinsten.

6. Knuffel met naam

Kies een schattige Happy Horse knuffel uit en laat de naam van het kindje erop borduren. Zo wordt het een uniek cadeau waar hij of zij nog jarenlang plezier van zal hebben.

cadeau met naam romper

7. Tuimelstapelaar

Een prachtig cadeau dat zowel leuk als educatief is: de Little Dutch houten tuimpelstapelaar. Met de naam van het kindje waardoor het een bijzonder aandenken wordt voor later. Dit cadeau zal nog lang worden bewaard!

8. Badspeelgoed

Badderen wordt al helemaal een feestje met badspeelgoed. Badeendjes, boekjes en ander speelgoed speciaal voor in bad zijn altijd een goed idee.

9. Interactieve boeken

Een mooi boek is altijd een goed cadeau. Kies voor een mooi prentenboek of een interactief boek met leuke geluiden, felle kleuren en drukknopjes om de zintuigen te prikkelen. Dit is een geweldig cadeau voor nieuwsgierige kleintjes van één jaar oud.

10. Houten blokken

Van stapelen tot omgooien, kinderen kunnen eindeloos plezier beleven aan de houten blokken. Daarnaast is het ook heel goed voor de hand-oog coördinatie en motorische vaardigheden. Het design en de naam van het kindje maken het een prachtig cadeau!

cadeau met naam romper

Bekijk al het speelgoed