Hoera! Er is een kindje in jouw omgeving geboren. Bij dit bijzondere moment hoort een bijzonder kraamcadeau. Of je nu een klein of groot cadeau wilt geven, het vinden van een uniek kraamcadeau kan een uitdaging zijn. In deze blog delen we tien creatieve en originele kraamcadeau-ideeën, die passen bij elk budget.

Voordelige kraamcadeaus tot 20 euro

We hebben onze favoriete, voordelige kraamcadeaus op een rijtje gezet. Voor een klein bedrag geef je niet alleen een bijzonder cadeau maar ook meteen een herinnering voor later.

1. Knuffeldoekje met geborduurde naam

Dit cadeau is altijd een goed idee. De razendpopulaire knuffeldoekjes van Happy Horse zijn gemaakt van een super zacht materiaal en zijn hierdoor heerlijk om mee te knuffelen. De geborduurde naam maakt het een uniek cadeau én zorgt ervoor dat de knuffel niet snel kwijtraakt.

2. Babymutsje met naam

Met een zacht mutsje blijft het hoofdje van de pasgeboren baby heerlijk warm. Omdat de mutsjes gemaakt zijn van zachte, ademende stoffen, zijn ze erg comfortabel. Ideaal voor zowel binnen als buiten. De naam van het kindje en een eigen design maakt het ook nog eens heel stijlvol.

3. Gepersonaliseerd geboortekoffertje

Onze schattige geboortekoffertjes zijn meer dan alleen een opbergdoos. Het is een prachtige herinneringsdoos waarin je mooie momenten van je baby en kind kunt bewaren. Dit maakt het dan ook een heel bijzonder kraamcadeau wat nog heel lang bewaard zal worden.

cadeau met naam romper

Ontdek alle kraamcadeaus tot 20 euro

Unieke kraamcadeaus 20 tot 30 euro

Voor dit budget vind je diverse prachtige kraamcadeaus, die zeker zullen worden gewaardeerd door de ouder(s).

1. Happy Horse Knuffel met naam

De Richie konijnen van Happy Horse zijn favoriet bij heel veel kindjes en dat snappen wij heel goed. De knuffels zijn ontzettend zacht en worden gepersonaliseerd met de naam, initialen of geboortedatum van het kindje.

2. Houten blokken met geboortegegevens 

Een eyecatcher voor in de babykamer én een leerzaam cadeau wat goed is voor de motoriek van het kindje: houten blokken met een tof design en de geboortegegevens van de baby. Hier zal het kindje nog heel lang plezier van hebben. 

3. Badcape met naam 

Nog een geweldig kraamcadeau: een zachte, warme badcape van Jollein met geboorduurde naam. Heerlijk om de baby in te wikkelen na elk badje. De capuchon zorgt ervoor dat ook het hoofdje lekker warm blijft en de naam maakt de badcape extra speciaal.

cadeau met naam houten blokken

Ontdek alle kraamcadeaus van 20 tot 30 euro

Bijzondere kraamcadeaus 30 tot 50 euro

Ben jij op zoek naar een groot en bijzonder kraamcadeau voor een dierbare? Dit zijn onze favorieten:

1. Teddy mom bag

Bij een kraamcadeau denk je al snel aan de baby maar natuurlijk verdient ook de moeder een prachtig cadeau. Deze geweldige mom bag met naam of initialen kan worden gebruikt als luiertas of boodschappentas. De hippe teddystof in een neutrale kleur zal bij iedereen in de smaak vallen.

2. Badjasje met naam

Het kan haast niet schattiger: een kindje met zijn of haar eigen warme badjasje. De badjas is heerlijk warm en comfortabel, gemaakt van extra zacht materiaal dat geschikt is voor de gevoelige babyhuid. Het toevoegen van de naam van de baby maakt dit kraamcadeau extra persoonlijk en bijzonder. 

3. Teddy rugtas 

Dé trend van het moment én een ontzettend leuk kraamcadeau: een teddy rugtasje met naam. Naast praktisch is deze rugtas ook ontzettend stijlvol. In verschillende hippe varianten, allemaal met de naam van het kindje geborduurd. 

cadeau met naam badjas

Ontdek alle kraamcadeaus van 30 tot 50 euro


De gepersonaliseerde touch van alle bovenstaande kraamcadeaus zorgt ervoor dat het een mooie herinnering wordt voor later. Welk kraamcadeau je ook kiest en ongeacht je budget, het zal een doordacht en persoonlijk cadeau zijn dat nog lang zal worden bewaard.