De geboorte van een baby is een bijzonder moment dat een uniek en persoonlijk kraamcadeau verdient. We hebben 5 unieke cadeaus voor je verzameld die zowel lief als betaalbaar zijn. Voor een klein bedrag geef je niet alleen een bijzonder cadeau maar ook meteen een herinnering voor later.

Tips voor een passend kraamcadeau

Waar moet je op letten als je een kraamcadeau koopt? Als eerste is het handig om te kijken naar de smaak van de ouders, hebben ze een bepaalde stijl of voorkeur voor kleuren? Het aanpassen van je cadeau aan hun voorkeuren maakt het cadeau nog persoonlijker. Daarnaast is het fijn als een cadeau ook nog eens praktisch is. Cadeaus die dagelijks gebruikt kunnen worden, zijn extra waardevol. Een gepersonaliseerd cadeau, zoals een product met de naam van de baby, is origineel én extra speciaal. Deze cadeaus worden dan ook vaak nog lang bewaard als aandenken. In onze top 5 hebben we deze tips meegenomen én onze favorieten verzameld.


Voordelige kraamcadeaus tot 20 euro - onze top 5

1. Gepersonaliseerd rompertje

Een zacht, comfortabel rompertje met de naam van de kleine erop en een tof design – hoe schattig is dat? Een gepersonaliseerd rompertje is niet alleen een leuk én praktisch cadeau (je hebt nooit genoeg rompertjes!) maar zal ook nog lang bewaard blijven.

cadeau met naam romper

2. Knuffeldoekje met Naam

Met dit cadeau zit je altijd goed: een superzacht knuffeldoekje van Happy Horse is namelijk heerlijk om mee te knuffelen. De naam van de baby maakt het cadeau nog persoonlijker én zorgt ervoor dat het knuffeldoekje niet snel kwijtraakt.

3. Gepersonaliseerd slabbetje

Nog zo’n lief en praktisch cadeau: een slabbetje met een persoonlijke touch zoals een naam en een leuke illustratie of tekst. Een perfect cadeau waar de ouders nog lang plezier van zullen hebben.

4. Babymutsje met naam

Pasgeboren baby's moeten lekker warm blijven en een schattig mutsje met hun naam erop is daar ideaal voor. Het is een klein maar superfijn kraamcadeau en maakt de eerste periode nog specialer.

5. Geboortekoffertje

Hoe leuk is het om een klein koffertje te geven waarin de ouders alle eerste herinneringen van hun kindje kunnen bewaren? Personaliseer het met de naam en geboortegegevens van de baby. Het is niet alleen superhandig voor de ouders maar staat ook nog eens heel leuk in de babykamer.

Zoals je ziet hoeft een liefdevol kraamcadeau niet duur te zijn. Met deze bijzondere, gepersonaliseerde cadeautjes onder de 20 euro laat je zien dat je hebt nagedacht over iets speciaals en dit zal zeker worden gewaardeerd door de ouders(s).

cadeau met naam romper

Ontdek alle kraamcadeaus tot 20 euro