Gaan jullie binnenkort eropuit? Of je nu op familievakantie of een weekendje weg gaat, met deze gepersonaliseerde kinderproducten reizen jullie helemaal in stijl. Alle producten zijn aan te passen naar jullie eigen wensen, waardoor jouw kind ontzettend trots gaat zijn op zijn of haar eigen koffer en toilettas met naam. Gepersonaliseerde reisproducten bieden niet alleen praktische voordelen maar ze maken het reizen ook een stuk georganiseerder én leuker!

Favorieten gepersonaliseerde reisproducten

Kindertrolley met eigen design

Deze trolleys zijn compact, licht en geschikt als handbagage bij de meeste airlines, ideaal dus voor zowel een auto- als een vliegvakantie. Gepersonaliseerde kindertrolleys met de naam van je kind en een uniek design maken het reizen nog specialer. Zo heeft je kind altijd een eigen koffer om zijn of haar spulletjes in mee te nemen. 

Kindertrolley XL

Voor de langere vakanties of als je gewoon wat meer ruimte nodig hebt, is de kindertrolley XL een geweldige keuze. De naam van het kind en het eigen design zorgt niet alleen voor een persoonlijke touch, maar helpt ook om het koffertje snel terug te vinden tussen de bagage. Deze extra grote trolleys zijn perfect voor het meenemen van extra kleding, speelgoed en andere benodigdheden die je tijdens een langere reis nodig hebt.

cadeau met naam romper

Kinderkoffertje

Een kinderkoffertje is ideaal voor korte trips, een nachtje logeren of voor het meenemen van speelgoed en snacks tijdens de reis. Deze koffertjes zijn compact en gemakkelijk te dragen door kleine handjes. Verkrijgbaar in leuke kleuren en toffe designs. De naam van het kind maakt het koffertje helemaal compleet. Het is een perfect item voor het meenemen van favoriete speeltjes, boeken of slaapspullen voor een logeerpartij.

Toilettassen

Reizen met kinderen betekent dat je altijd een voorraad toiletspullen bij de hand moet hebben. Kies voor een leuk ontwerp toilettas en voeg de naam van je kind of een leuke quote toe. Deze toilettassen zijn niet alleen handig voor reizen, maar ook voor dagelijks gebruik naar school. Een gepersonaliseerde toilettas helpt bij het organiseren van toiletartikelen en maakt het makkelijker om alles snel te vinden.

cadeau met naam romper

Zonnescherm auto

Lange autoritten kunnen uitdagend zijn voor kinderen, vooral als de zon fel schijnt. Een gepersonaliseerd zonnescherm voor de auto helpt om je kind comfortabel te houden. Met toffe ontwerpen en de naam van je kind erop, maakt het de autorit direct een stuk leuker!

Met deze vijf gepersonaliseerde reisproducten ga je gegarandeerd in stijl op reis. Welk reisproduct jij ook kiest, elk product voegt een unieke en persoonlijke touch toe aan jullie reiservaring. Of jullie nu op weg zijn naar een verre bestemming of gewoon een weekendje weg, deze producten maken elke reis een stukje leuker en makkelijker. Heel veel plezier!

Bekijk alle reisproducten