Ben jij op zoek naar een cadeau waar ieder kind blij van wordt én jarenlang meegaat? Overweeg dan zeker om houten speelgoed te geven. In deze blog vertellen we over de voordelen van houten speelgoed en lichten we fantastische houten speelgoedopties uit, die niet alleen leuk zijn om mee te spelen maar ook de naam van het kind hebben staan.

Voordelen houten speelgoed

In vergelijking met plastic varianten is houten speelgoed veel duurzamer en wordt vaak nog van generatie op generatie doorgegeven. Het robuuste materiaal is bestand tegen slijtage en gaat veel langer mee dan plastic speelgoed. Ons houten speelgoed is daarnaast ook nog heel erg mooi en hierdoor geen doorn in het oog in de woonkamer. Het natuurlijke gewicht en de textuur van houten speelgoed helpen bij de ontwikkeling en de fijne motoriek van kinderen, waardoor het niet alleen leuk maar ook leerzaam is.

Houten speelgoed met naam

Het toevoegen van de naam van het kind maakt het speelgoed extra speciaal en betekenisvol. Het zal niet snel weggedaan worden en zelfs vaak bewaard worden als herinnering voor later. Hierdoor is houten speelgoed, in tegenstelling tot veel plastic speelgoed, erg tijdloos. Daarnaast zorgt de gepersonaliseerde naam ervoor dat het speelgoed gemakkelijk te herkennen is, waardoor het minder snel kwijtraakt en kinderen er langer plezier van hebben.

Little Dutch speelgoed met naam

Leerzaam en leuk: het speelgoed van Little Dutch is het perfecte cadeau voor kindjes vanaf 1 jaar en een waardevolle toevoeging aan elke speelgoedcollectie. Met hoogwaardige houten materialen, stijlvolle kleuren en schattige accessoires kunnen kinderen hun creativiteit en motorische vaardigheden ontwikkelen. Denk aan een houten trein, gereedschapskist, tuimelstapelaar of tractor. Op ieder product kan de naam worden gedrukt en op de meeste producten ook de geboortedatum. Dit maakt het een extra persoonlijk cadeau.

cadeau met naam romper

Houten blokken met naam

Ben jij op zoek naar een mooi kraamcadeau of leuk speelgoed voor jouw baby vanaf 6 maanden? Onze houten blokken zijn perfect voor de allerkleinsten. Gemaakt van stevig hout, wat zorgt voor jarenlang speelplezier. Maak de blokken helemaal compleet door de naam en de geboortedatum toe te voegen aan jouw favoriete design.

cadeau met naam romper

Bekijk al het houten speelgoed